Ferier har en tendens til å rote litt med systemet, og planlegging blir nedprioritert. Før du vet ordet av det så har alle blogginnlegg du hadde i bakhånd gått ut. Du mister motivasjon til å komme i gang. Vi har alle vært der, og vi havner der igjen (om vi skal være helt ærlig).

Derfor utfordrer jeg deg til å være med på 90 dagers utfordring – som skal få oss på veien igjen etter en lang sommer.

Planlegging for 90 dager

For meg så er nitti dager en helt perfekt lengde for å komme meg inn i gode rutiner, få jobbet opp noen måneder med innlegg og innhold til ulike plattformer. Har tidligere tatt andre sine 90 dagers utfordringer, hovedsakelig på engelsk. Det har vært noe av det som holder motivasjonen min oppe. Ny uke, nye oppgaver. Lager mine egne mål og det er jeg som må klare å holde de. Ingen står der og pisker meg, men de sender heller en mail i ny og ne, oppdaterer gruppene sine og drar alle med på lasset. Nå vil jeg gjøre det for dere!

I løpet av disse 90 dagene vi skal jobbe hver for oss, sammen. Jeg har satt opp rom for at du skal føre opp egne milepæler. Sette egne mål. Føre dine resultater underveis. Se forbedringen siden vi begynte begynte. For at vi skal klare å holde tempoet jevnt og fint, uten for mye skippertak så vil jeg bidra med noen små ting. Via mail, Jentesjef-gruppen og Instagram Storyen som kun er for de som er på e-postlisten min. Noe du automatisk blir av å melde deg på utfordringen. Jeg blir å dele hva jeg selv gjør gjennom disse dagene, vise dere resultatet av oppgavene og være ekstra aktiv med de som er med. Er kjekt å gjøre noe sammen!

       Så hvordan funker det? 

Sett langsiktige mål…

En av de tingene jeg har mest fokus på hos meg selv, er at man må tenke langsiktig. Mye lenger enn 90 dager. Gjerne 10 år. 15 år. Det er det som er det ordentlige store målet. Et ordentlig hårete mål som du nesten er usikker på om du klarer, fordi det betyr at du må jobbe knallhardt i årevis. Denne 90 dagers utfordringen vil ikke akkurat gi deg resultater som tilsvarer 10 års hardt arbeid, men er for å hjelpe dere å planlegge litt fremover i tid. Se kjedereaksjonene til det du gjør. Hvordan planlegge langsiktig, og handle kortsiktig.

…planlegge kortsiktig

For en av fallgruvene med langsiktige planer, om man gjør det på gamlemåten, er at man glemmer å tilpasse seg nåtiden. Hva som skjer nå, hvilke trender man må følge med på, hvilke sosiale nettverk som er nå. Ikke forvent at ting er det samme om 10 år. Tilpass deg underveis og planlegge noen kortsiktige handlinger. Du kan planlegge måned for måned når det kommer til sosiale medier, gi deg selv rom for å sjekke nye apper. Nye løsninger. Alle bruker Podcast nå, kanskje du skal hive deg på Anchor i stedenfor. Å planlegge kortsiktige handlinger i et langsiktig mål er ikke alltid bare-bare.

Påmelding

Du melder deg på ved å taste inn e-postadressen din i feltet under her. Da får du tilsendt en PDF som du kan laste ned og skrive ut. Om du svarer på mailen og legger ved navnet på Instagram-kontoen din, så legger jeg deg til i Favoritt Stories, hvor du kan følge med mine 90 dager, se hva andre driver med og kontakte meg when ever! Snakkes på andre siden.