Om du er en Jentesjef som er på utkikk etter...

…å få et bedre forhold med kundene dine, jobbe smartere og mer effektivt, for å tjene mer;
så tørr jeg påstå at er du på riktig sted.

For deg som er din egen sjef, og trives slik.

Mange av Jentesjefene jeg snakker med er ikke klare for å ta på en til å være med i kjernen, men trenger litt hjelp til å kartlegge, planlegge og diskutere strategi – med litt oppfølging. For de så passer en strategi-samtale utmerket, med tilgang i en uke etter for oppfølgings spørsmål.

Kanskje dere er mer enn en…

Når man er flere i bedriften, så er man også så heldig å ha flere meninger under samme tak – noen ganger derimot, så kan det gå over stokk og stein, for en har ulike visjoner. 

Trenger dere hjelp til å komme frem til en god plan, og sette opp konkrete milepæler, for å spare tid og vite at alt dere gjør leder dere til Roma.

Kurs og veiledning.

Ikke alle planer og krus passer for alle, så jeg tilbyr også kurs og veiledning for små bedrifter på forespørsel. Book 15 min prat under!

Om du trenger flere armer.

Om du sliter med å finne nok timer i døgnet til å få unnagjort alt, og ser at du trenger litt avlastning på enkelte steder – så har jeg noe for det og.

Det kan være oppsett av nettkampanjer, styring av sosiale medier, utvikling av strategier eller gjennomgang av/med det du gjør.

Grafisk Design

Om du ønsker du ordentlig logo, design manual eller ikoner på nettsiden, fikser vi.

Foto

Om du vil ha nettsiden din på et nytt nivå, kan vi fotografere både ansatte og brand farger.

Hjemmesider

Trenger du å få snekret sammen en nettside, så har vi flere løsninger klare.

Skreddersydde pakker for ulike bedrifter.