En detaljert kikk på innsiden av Facebook Ads Manager

Første gang man møter Facebook sitt annonse administrasjon verktøy kan den virke overveldende, og man vet gjerne ikke hvilken knapp som er til hva. I denne bloggposten går jeg gjennom hva du vil se på oppsettet som veileder deg gjennom det som kalles “Guided Creation” eller “Veiledet oppretting”, en enkel måte å lage annonser steg-for-steg.

Read More
Ledernytt 2017/2 - om Facebook og målgrupper

I Ledernytt 2017/2 snakket jeg om Facebook og hvorfor målgruppen din er der, og hvilket innhold jeg på det tidspunktet synes var det beste å publisere der. Plattformen utvikler seg fortløpende, og det blir trangere om plassen. Jo trangere om plassen det blir, jo bedre innhold må du lage. Det trenger ikke være den mest utfyllende og detaljerte rapporten - det kan ha andre verdier. Underholdningsverdi, innhold som motiverer, utfordrer eller deler kunnskap. Mulighetene er mange, og du har muligheten til å slå deg løs.

Read More
Hvorfor du ikke kan lykkes som blogger alene

Når du sitter alene foran datamaskinen og blogger, tar selfies med selvutløser eller planlegger hva du skal skrive om – føler du deg litt alene da? Det gjør i alle fall jeg, er flere ganger jeg skulle ønske at jeg hadde et nettverk, eller i det minste noen å prate med eller møte over en kopp kaffe, som jeg kunne prate litt med og lufte tanker, bekymringer og idéer. 

Read More