Jobb med meg

Om du ønsker å jobbe med meg, så kan du sende en forespørsel under. Forklar gjerne kort hva du er på utkikk etter i feltet "annet". 

 
Om vi ikke har arbeidet sammen før, book gjerne en introduksjonssamtale. Da finner vi ut det neste steget ditt.
lauren-mancke-60547.jpg
 

 

WORKSHOP - comminty & brand building

 

Markedskommunikasjonen skifter stadig. Vi har gått fra reklame til markedsføring, og nå til kommunikasjon. Kommunikasjonen går ikke en vei lenger, vi må høre på mottakeren og bygge et community rundt merkevaren vår.

Sammen har vi erfaring helt fra San Francisco til Bergen. Yrja har blant annet vært med å bygge opp MESH, et av de mest populære stedene for gründere i Oslo, mens jeg har erfaring med markedskommunikasjon fra verdens første havbruksakselerator Hatch Blue.

Les: intervju med Yrja i Shifter

Gjennom podcasten Power Ladies har Yrja klart å bikke 40 000 lyttere på første kvartal, og er i stadig vekst. Sammen klarer vi å samle over 100 lojale mennesker til en casual afterwork i Oslo på en helt vanlig fredag.

Les: malene, om facebook og målgrupper, i ledernytt

Vi lærer deg å bygge et sterkt og lojalt community rundt merkevaren din, både online og offline. Vi ønsker å lære deg det vi har lært gjennom akseleratorer, et flertall inkubatorer, co-workingspaces og våre egne communities.

Vi tar deg gjennom hvorfor og hvordan du bør gjøre det, i tillegg hjelper vi deg å sette en strategisk plan og dine neste markedskommunikasjonsskritt.