retreat program // 2019

 

22-24 februar 2019

Detaljert program kommer fortløpende, etterhvert som foredragsholdere faller på plass.

Vinterens Retreat går til Rømskog Spa, ca. 1,5 timer fra Oslo hvor vi skal bo fra fredag til søndag. Det blir 3-retters middager gjennom helgen, isbading (og varmt basseng!), workshops og foredrag relatert til kommunikasjon og community.

Det blir spennende foredragsholdere, vi jobber oss gjennom ulike workshops med fokus på hvordan kommunisere (både online og offline) seg selv som person, uavhengig av hvilken type jentesjef man er. Vi blir også å gå gjennom hvordan man bygger et aktivt community, og hvordan dette kan speiles over på jobben eller i teamet. 

 
 

Tema: kommunikasjon og community


Skjermbilde 2018-11-17 kl. 23.03.10.png
Basseng-ute-Custom-e1517488423388-960x562.jpg
indoor-pool.jpg

 

Kjøp billett her

 

FAQ

HVA er det?

Retreat 2019 er en helg for Jentesjefer for å utvikle seg, teste, lære, kommunisere og finne nye verktøy.

HVOR er det?

Vi ønsket å flytte hele helgen ut av sentrum, et lite stykke unna faktisk. Med færre forstyrrelser, mer luft og mer fokus på oss som er der. For å lære av hverandre og starte 2019 med et pang.

Hva skjer?

Det blir ulike aktiviteter gjennom helgen. Foredrag, workshops og debatter.

Hvem er det for?

Det første retreatet er for alle Jentesjefer,
både ledere og gründere.

HVORFOR er det?

Vi kan snakke om endring så mye vi bare vil, denne helgen utfordrer vi dere til å ta handling, være aktive, forstå, teste og diskutere.

Hva koster det?

Prisen for helgen er 5000 kr, inkludert alt som trengs hele helgen. Reise til og fra er ikke med i prisen, men det settes opp felles transport om det er ønskelig.