Jentesjef meet-ups

I løpet av året prøver vi å ha flere sammenkomster både på Vestlandet og Østlandet. I hovedsak holder vi oss i Oslo og Bergen, men titt og stadig dukker det opp mer lokale arrangementer en kan ta del på. Under finner man informasjon om kommende arrangementer fra Jentesjef og samarbeidspartnere.

 
 
 

Jentesjef meet up

september 2018, Oslo

Den 28 september møtes vi sentralt i Oslo i lokalene til Folio. Her skal vi få besøk av en kvinnelig investeringsdirektør fra en relativt stor bedrift i Oslo. Lavterskel, enkel servering og godt selskap.

afterwork

september 2018, oslo

Etter Jentesjef Meet Up den 28 september, reiser vi videre ut på Afterwork sammen med Power Ladies Podcasten og Nordic Foodprint. Det blir mulighet for å spise, teste VR meditasjon og vitaminprøver.

Afterwork (JS + Power Ladies)

oktober 2018, Oslo

26 oktober er det afterwork i Oslo på Nordic Foodprint, hvor Jentesjef og Power Ladies slår seg sammen igjen! NoFo stiller med 20% på all mat, og Lene fra CleanCup skal snakke om arbeidet hennes med Redd Barna


 

innvielse planterommet

november 2018, bergen

Den første november åpner en av Jentesjefene våre i Bergen sin egen butikk i sentrumskjernen, med åpen invitasjon.

review workshop

Desember 2018, bergen

Rett før året runder av og vi tar ferie, så møtes vi for å snakke om og jobbe med året som gikk, året som kommer, hva vi har lært og hva vi skal gjøre.

2019 - Q1, Q2

januar 2019, bergen & Oslo

Åpning av året for Jentesjefer i Oslo og i Bergen. Mer informasjon kommer.